Патување низ времето

Ова остварување е вистинско уживање за сите љубители на филмските подвижни слики, снажниот визуелен приказ и најамбициозниот проект на прочуениот Теренс Малик. Теренс Малик е американски филмски режисер, сценарист и продуцент, кој работел повеќе од 30 години на овој документарен филм.

Тој го напиша и го режираше ова филмско остварување со кое ја слави Земјата- од раѓањето на универзумот  до неговото конечно распаѓање.

 

This entry was posted in Во кината. Bookmark the permalink.

Comments are closed.