Хауард Ловкрафт и Замрзнатото Кралство

Младиот Хауард Ловкрафт ја започнува својата авантура кога со својата мајка оди во посета на татко си Винфилд Ловекрафт во санаториум. Винфилд е тамошен пациент, кој полудел поради нешто што го има направено. Таткото на Хауард се згрчува од параноја … Continue reading

Патување низ времето

Ова остварување е вистинско уживање за сите љубители на филмските подвижни слики, снажниот визуелен приказ и најамбициозниот проект на прочуениот Теренс Малик. Теренс Малик е американски филмски режисер, сценарист и продуцент, кој работел повеќе од 30 години на овој документарен … Continue reading

Макс Стил

Макс Стил е приказна за тинејџерот Максвел Мекграт и неговиот пријател вонземјанин Стил, кои со спојување на нивната специјално турбо-енергетска моќ можат да го креираат сетилниот суперхерој Макс Стил. Continue reading

Тролови

Кога Мака, оптимистична и весела принцеза на троловите, започнува опасна мисија за спасување на своите најдобри другари од гладниот Берген таа доаѓа Continue reading