За нас

MCF MK е една од најмладите дистрибутерски куќи во Македонија која има дистрибуирано голем број филмови и истите се прикажувани низ целата територија на нашата држава, како и на домашните телевизии. MCF MK ексклузивен застапник на холивудското студио “20th Century Fox”. Дистрибутерската куќа е застапена и на најголемите фестивали во Македонија, како фестивалот на Европски филм „Синедејс“, фестивалот „Браќа Манаки“, Скопскиот филмски фестивал…