aMax-Steel-movie-stil
Макс Стил од 24 ноември

Макс Стил

Оргинален наслов: Max Steel

Жанр: Акција

Година: 2016

Јазик: Англиски

Сценарио: Stewart Hendler

Режија: Eran Creevy

Улоги: Ben Winchell, Ana Villafañe, Andy García

Макс Стил
Макс Стил е приказна за тинејџерот Максвел Мекграт и неговиот пријател вонземјанин Стил, кои со  спојување на нивната специјално турбо-енергетска моќ можат да го креираат сетилниот суперхерој Макс Стил. Приказната се концентрира кон тоа децата да го претстават позитивниот и хуман херој нагласувајќи тимска работа, смеа и пријателство.