Синопосис

За да ги исплати медицинските трошоци на својата девојка, Кејси Стејн се вовлекува во криумчарење на дрога со бившиот работодавач, Геран. После тоа кога се ќе тргне наопаку, приморан е да бега од немилосрдната банда чиј шеф е Хејген.
Кејси започнува адреналинска трка низ германскиот автопат како би ја спасил својата девојка, пред да биде доцна.

Видео & Фото

5 photos

Напиши коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *