Синопосис

Свид Левов, некогашен легендарен средношколски спортист, сега е успешен бизнисмен, во брак со Дон, бивша мисица. Кога нејзината сакана ќерка тинејџерка исчезнува после осудувањето дека е за насилство, Свид се посветува да ја пронајде и поново да ја обедини својата фамилија. Она што открива, го потресува до срж, присилувајќи го да чита меѓу редови и да се соочи со хаосот кој го обликува светот околу него.

Видео & Фото

6 photos

Напиши коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *