Синопосис

Брачен пар поминува низ тежок развод обележан со незадоволство, фрустрации и обвинувања. Веќе влезени во новите животи, секој со својот нов партнер, нестрпливи да почнат се од почеток, да свртат нов лист – иако тоа би значело оддалечување од синот Аљоша. Се додека, при присуството на една нивна расправија, Аљоша исчезнува…

Видео & Фото

4 photos

Напиши коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *