Синопосис

Приказна за трагичната љубов помеѓу Жижи, високо котирачки ганстер, и Биби млада девојка – возач на тркачки автомобили која припаѓа на висок сталеж, раскажана во позадина на бруталното владеење на на бандите во Брисел.

Видео & Фото

1 videos 9 photos

Напиши коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *