Синопосис

Мајка која се обидува да го сочува своето семејство, додека пред нивната куќа чека снајперист. Ова е напната студија за животот во екот на војната во Дамаск, која освои награда од публиката на Берлинале.

Видео & Фото

1 videos 7 photos