Синопосис

СОДРЖИНА

Дејството во филмот Гадната Група, сместено во врелите пустински дини, се фокусира на Арлен која неславно завршува во дистопискиот свет надвор од цивилизацијата. Изгубена, она станува заробеник на група канибали и додека Арлен се прилагодува на животот меѓу „гадната група“, сваќа дека изборот меѓу доброто и злото зависи од тоа до кого се наоѓаме

Видео & Фото

1 videos 5 photos

Напиши коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *