Глорија Мунди

Synopsis

По излегувањето од затвор, Даниел се враќа во својот дом во Марсеј за да дознае дека неговата ќерка Матилда за првпат станала мајка. Матилда, соработник за продажба со скратено работно време и нејзиниот сопруг Николас, самовработен шофер, се борат да врзат крај со крај, а нивната ситуација дополнително се влошува, откако Никола ќе биде нападнат од ривалските шофери. Останува на Даниел да побара правда за своето семејство.

Video & Photo

3 photos