Синопосис

Томи Акта, посветен син и уморен приватен детектив – се освестува од уште еден мамурлак, кога неговиот нареден случај ќе закуца на врата. Мелоди, проститутка, сака да ја пронајде својата пријателка, Наташа, која е исчезната без трага и глас. Како што случајот оди се подлабоко, патувањето на Томи кон вистината го води во сокриените слоеви на современиот Лондон, отклучувајќи шокантни тајни за поранешните љубовници, пријателствата и фамилијата.

Видео & Фото

2 photos

Напиши коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *