Синопосис

На периферијата меѓу метрополите и дивината, каде што владее законот на посилниот, живее Марчело- ситен и благ човек кој ги поминува деновите во своето скромно место каде работи на нега на кучиња, заедно со својата ќерка Алида. Но тука живее и Симоне, локален силеџија и криминалец кој малтретира сѐ околу себе. Решен да го потврди своето достоинство, по се што има претрпено, Марчело планира одмазда со неочекуван исход.

Видео & Фото

7 photos

Напиши коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *