Синопосис

Исмаел Вулард прави филмови. До половина е на еден филм за Иван, нетипичен дипломат инспириран од неговиот брат. Заедно со Блум, неговиот свекор, Исмаел сеуште тагува за смртта на Карлота, по дваесет години. Сепак го почна животот отпочеток со Силвија. Силвија е неговата светлина. Но тогаш Карлота се враќа од мртвите а Силвија побегнува. Исмаел ја одбива Карлота и неможејќи да се носи со лудите случувања, го напушта снимањето за семејниот дом. Таму, тој живее во самотија, опседнат од неговите духови..

Видео & Фото

5 photos

Напиши коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *