Синопосис

Во градче во кое овците и волците живеат во мир, се појавуваат двајца гости, поларна лисица и мала овца. Никој не очекува какви проблеми ќе донесат, и ќе мораат да се здружат за да ја пребродат опасноста. Само тимска работа може да ги реши проблемите и да помогне при соочување со предизвиците, затоа што заедно сме посилни.

Видео & Фото

1 videos 7 photos