Синопосис

Јасек сака хеви метал, својата девојка и своето куче. Неговото семејство и жителите на неговото мало родно место го гледаат како чудак. Тој работи на конструкција која би требало да ја претстави најголемата статуа Исус на светот. Тој ќе доживее тешка несреќа која целосно ќе го измени неговиот лик. Сите погледи се вперени кон него додека ја поминува првата трансплатација на лице во земјата.

Видео & Фото

14 photos