Синопосис

После храбрата мисија за спасување за време на бура, младиот брод спасител Елајас е повикан да работи во Големото пристаниште. Возбудено прифаќа и го напушта стариот живот и пријателите, но набро сваќа дека поголемото не е секогаш подобро. Кога ќе открие како криминална банда ископува скапоцен метал кој има моќ да влијае на временските неприлики, Елајас ќе мора да побара помош од пријателите.

Видео & Фото

1 videos 1 photos

Напиши коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *