НЕОБИЧНИ

Synopsis

Дваесет години Бруно и Малик живеат во одвоен свет, со аутистични деца и тинејџери. Нивното здружение обучува млади луѓе од опасните квартови да се грижат за оние кои се карактеризирани како „исклучиво комплексни“. Посебно партнерство за посебни личности.

Video & Photo

1 photos