Опаѓање

Synopsis

Џон (Виго Мортенсен) живее со неговиот сопруг Ерик во Калифорнија, далеку од руралниот живот кој го оставил зад себе со години наназад. Неговиот татко Вилис, тврдоглав човек од една заборавена ера, живее сам на изолирана фарма каде пораснал Џон. Здравјето на Вилис е нарушено и Џон го носи на запад, надевајќи се дека тој и сестра му ќе му помогнат на нивниот татко да најде дом поблиску до нив. Нивните најдобри намери завршуваат во ќорсокак откако нивниот татко одбива луто промена на неговиот живот на било каков начин.

Video & Photo

1 photos