Синопосис

Патерсон е вреден возач на автобуси и има своја дневна рутина. Тој го надгледува градот и слуша делови од разговори додека ги превезува своите патници. Патерсон исто така пишува песни, го води неговото куче на прошетка и пие по едно пиво во барот, после завршената смена на работа. Лаура, неговата сакана сопруга, која верува во неговиот талент за пишување, го чека во нивниот дом, со сите нејзини идеи.

Видео & Фото

7 photos

Напиши коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *