Синопосис

Во бегството од своите неостварени животни соништа, младата Германка Мари патува во Јапонија. Таму се приклучува на организацијата Clowнs4Help, каде што во катастрофалното погодено подрачје на Фукушима сака да донесе малку радост во кое сеуште живеат претежно стари луѓе затоа што не сакале или не можеле да се иселат.

Видео & Фото

1 photos

Напиши коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *