Проект Колибри

Synopsis

Во оваа модерна ера, режисерот ни ги открива крајните граници на денешниот дигитален свет. Њујоршките роднини Винсент и Антон се играчи во висикоризична игра во која победата се мери во милисекунди. А кој е нивниот сон? Да изградат оптичка мрежа од Канзас до Њу Џерси која ќе ги направи милионери. На патот постојано им се испречува нивната поранешна шефица Ева Торес, моќна и манипулативна, на која никој не смее да и се спротивстави.

Video & Photo

1 photos