Синопосис

После 12 години отсуство, писателот се враќа во својот роден град, планирајќи да ја објави својата престојна смрт на фамилијата поради тешки болести. Додека незадоволството го одредува текот на попладнето, се раѓаат одговори и расправии полни со самотија и сомнеж, додека сите обиди за емпатија се саботирани од неспособноста на луѓето да сакаат и слушаат.

Видео & Фото

1 photos

Напиши коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *