Синопосис

Филмот СТУДЕНА ВОЈНА зборува за страствена љубовна приказна меѓу двајца љубовници од различна потекло и темперамент кои отпрвин изгледаат несоиво, но судбината ги предодредила еден за друг.
Сместен во време на студената војна во педесетите години на минатиот век во Полска, Германија, Југославија и Франција, филмот опишува невозможна љубов во невозможно време

Видео & Фото

12 photos

Напиши коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *