Супернова

Synopsis

Сем и Таскер патуваат низ Англија во нивниот стар кампер со цел да ги посетат нивните семејства, пријателите и омилените места од минатото. Отакако Таскер, пред две години, заболел од деменција, нивното заедничко време претставува најважното нешто што го поседуваат.

Video & Photo

1 photos