Синопосис

четири итри антихерои се во бегство. Нивниот водич е наивна куќна мачка Марни, која никогаш не смеела да излегува а сѐ што знае за светот е од гледање телевизија…

Видео & Фото

2 videos 6 photos

Напиши коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *