Синопосис

Приказната ги прати двајцата језуитски свештеници кои се борат со различни облици на прогонување, вклучувајќи и мачење, додека патуваат низ Јапонија како би се сретнале повторно со нивниот учител.

Видео & Фото

7 photos

Напиши коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *