Триумф

Synopsis

Актер кој едвај врзува крај со крај, прифаќа да води театарска работилница во затвор.
Изненаден од големиот талент на затворениците, ќе се обиде да ги спреми за вистинска театарска претстава.

Video & Photo

1 photos