Синопосис

Љубителите на кучиња веруваат дека нивните кучињата кои се дел од нивните семејства го разбираат јазикот, сфаќаат настани, имаат мислења, изнудуваат лојалност. Во “Уметноста на тркање на дожд”, мудрото старо куче Енцо Свифт размислува за животните искуства кои го подготвија да го заштити своето семејство во време на најголема потреба.

Видео & Фото

2 videos 3 photos