Синопосис

По завршувањето на првата светска војна, младата германка која жали за загинатиот вереник на гробот во Франција, го сретнува Фрацузинот кој доаѓа да положи цвеќе на неговиот гроб. Историско парче со раскошна имагинација и врвна изработка.

Видео & Фото

1 photos

Напиши коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *