ВНИМАНИЕ: текстот содржи спојлери од филмот „Дедпул 2 “ е преполн со духовити моменти, акција и неколку забавни и изненадувачки споредни улоги. Но и ако сте го гледале филмот, постои голема можност да не сте ги забележале некои од најголемите холивудски ѕвезди, затоа што се појавуваат само на неколку секунди или се така добро маскирани […]

Најновото остварување на Тим Хантер, психолошкиот трилер „Огледало“, со Николас Кејџ и Робин Тани во главните улоги, пристигнува во кино вечерва 07 јуни, и носи приказна за брачен пар кој случајно пронаоѓа мрачна тајна која ја крие нивниот бизнис потфат. Приказната следи брачен пар кој купува стар мотел во пустина во потрага по нов почеток, […]