Популарната поп пеачка Дуа Липа, која двапати е номинирана за Греми, го напиша и изведе новиот сингл „Swan song” за новото остварување на студиото ФОКС- „Алита: Борбениот Ангел“. Овој филм е епска акција-авантура на продуцентите Џејмс Камерун и Џон Ландо („Аватар“), како и режисерот Роберт Родригез („Град на Гревот“). Овој филм пристигнува во кината […]