Оваа 2018 година е дефинитивно добра година за добри филмови., а „Предавство е еден од нив. Овој шпионски трилер, базиран на книга на поранешниот оперативец на ЦИА Џејсон Метјус, пристигнува во домашните кина на 1 март, Овој мистериозен трилер ни ја носи приказната за девојката која важи за најсмртоносниот руски агент. Доминика Ергова (Џенифер Лоренс) […]