Жанр: драма

Си беше еднаш во Србија

12 02 часот 15 минути

За време и по првата светска војна, две момчиња и две девојки од Лесковац: Цоне и ...

српски
2022-05-02

Уште една тура

12 01 часот 57 минути

Ова е приказна за четворица пријатели кои работат како професори во средно училиште и ќе се ...

дански, шведски
2021-04-29

Супернова

12 01 часот 35 минути

Сем и Таскер патуваат низ Англија во нивниот стар кампер со цел да ги посетат нивните ...

англиски
2021-04-22

Твист

8 01 часот 30 минути

Современа преработка на класичниот роман од Чарлс Дикенс – „Оливер Твист“. Сместена во срцето на Лондон, приказната ...

англиски
2021-03-25

Ноќна смена

12 01 часот 46 минути

На тројца полицајци, кои соочени на секојдневно насилство се обидуваат да си го одржат личниот и ...

француски
1970-01-01

Триумф

12 01 часот 45 минути

Актер кој едвај врзува крај со крај, прифаќа да води театарска работилница во затвор. Изненаден од ...

француски
2022-03-10

Меморија

12 02 часот 16 минути

Џесика е англичанка која живее во Колумбија, се занимава со градинарство и продава цвеќиња. Заминува за ...

англиски
2022-03-17

Приказна за мојата жена

16 02 часот 49 минути

Морскиот капетан, Јакоб Стор се обложува со своите пријатели дека ќе се ожени со првата жена ...

англиски, француски, германси, италијански
2022-09-01

Планина на смртта

16 01 часот 54 минути

Татко и син се обидуваат да го сочуваат родниот град и новоизградениот тунел од природна катастрофа.

кинески
2022-09-15

Островот на Бергман

14 01 часот 24 минути

Еден пар се повлекува на островот што го инспирирал Ингмар Бергман, за да напишат сценарија за ...

англиски
2022-09-08