Контакт

MCF MK е една од најмладите дистрибутерски куќи во Македонија која има дистрибуирано голем број филмови и истите се прикажувани низ целата територија на нашата држава, како и на домашните телевизии. Дистрибутерската куќа е застапена и на најголемите фестивали во Македонија, како фестивалот на Европски филм „Синедејс“, фестивалот „Браќа Манаки“, Скопскиот филмски фестивал…

4057013520646

Радно време 10:00 - 17:00

Aдреса Манапо бр. 2, локал 84, 1000 Скопје, Р. Македонија

Email julijana.ivanovska@megacom.mk