Сега се игра

Селани

Четврта категорија 01 часот 54 минути

Селанката Јагна е принудена да се омажи за многу постариот, богат фармер Мачи Борина, и покрај ...

2024-02-29
Детал Showtime

Добриот шеф

01 часот 56 минути

Во очекување на посетата на комисијата која би можела да и додели награда на неговата деловна ...

2024-02-15
Детал Showtime

Хурија

01 часот 44 минути

Хурија е надарена танчерка која сонува да се приклучи на Алжирскиот национален балет. За да врзе ...

2023-12-21
Детал Showtime

Сенките на Караваџо

02 часот 00 минути

Италија во 1610 година. Караваџо е еден од најбрилијантните сликари на своето време, но и бунтовник ...

2023-12-28
Детал Showtime

Духот од Кантервил

01 часот 38 минути

Англија на крајот на деветнаесеттиот век, кога научните пронајдоци носат нови погледи на светот, едно модерно ...

2024-01-18
Детал Showtime

Големата авантура на мачката Ру

01 часот 23 минути

Ру е живо и љубопитно маче кое го открива животот на покривите на Париз. Неговата судбина ...

2024-02-15
Детал Showtime

Кучиња во операта

01 часот 15 минути

Комичната авантура сместена во Метрополитен операта на почетокот на 20 век нè запознава со уличното куче ...

2024-02-29
Детал Showtime