Кој се плаши од Волкот лош

Авантура, Комедија, Цртани/ Анимација

Кој се плаши од Волкот лош

01 часа 20 минути

Во градче во кое овците и волците живеат во мир, се појавуваат двајца гости, поларна лисица и мала овца. Никој ...

TrailerDetail

АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ

Авантура, Акција, Научна фантастика

АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ

Од двајцата филмски визионери, Џејмс Камерун (Аватар) и Роберт Родригез (Град на Гревот), пристигнува Алита: Борбениот Ангел, епска авантура на ...

Detail

Фокстрот

Драма

Фокстрот

01 часа 48 минути

Семејната трагедија „Фокстрот“, која освои Гран При од жирито на фестивалот во Венеција, ни ја носи приказната за родителите на ...

Detail

Привидение

Драма

Привидение

02 часа 24 минути

Жак работи како новинар за регионален весник во Франција. Неговата репутација како истражувач го привлекува вниманието на Ватикан, кој го ...

TrailerDetail

Мисија Катманду: Авантурите на Нели и Симон

Авантура, Цртани/ Анимација

Мисија Катманду: Авантурите на Нели и Симон

01 часа 20 минути

Со помош на амбициозниот филантроп, интуитивниот но неорганизиран детектив и неговиот опсесивен асистент-истражувач, тргнуваат на дива авантура, одлучни да го ...

TrailerDetail

На тело и Душа

Драма

На тело и Душа

01 часа 56 минути

Сосема случајно две интровертни личности откриваат дека делат исти соништа секоја вечер. Зачудени и исплашени. Нетрпеливи но сепак ја прифаќаат ...

TrailerDetail

Тони Ердман

Драма

Тони Ердман

02 часа 44 минути

“Тони Ердман” е трето долгометражно остварување на 39 годишниот Марен Аде, претставник на германскиот “нов бран”. Тој е прв германски ...

Detail
Director

Maren Ade

СРЕЌЕН КРАЈ

Драма

СРЕЌЕН КРАЈ

01 часа 47 минути

Австрискиот режисер Михаел Ханеке, познат кај публиката како режисер кој се занимава со општествените прашања и ја отсликува оттуѓеноста која ...

TrailerDetail

120 УДАРИ ВО МИНУТА

Драма

120 УДАРИ ВО МИНУТА

02 часа 20 минути

120 удари во минута. Просечна срцева фреквенција. Протагонистите од 120 удари во минута се страствени во борбата со рамнодушноста која ...

Detail

ЗОШТО ТОЈ?

Комедија

ЗОШТО ТОЈ?

01 часа 57 минути

За време на еден празник, Нед (Кренстон) заштитнички настроен татко и неговата фамилија доаѓаат во посета на нивната ќерка студентка ...

Detail

СТЕФАН ЦВЕИГ

Драма

СТЕФАН ЦВЕИГ

01 часа 46 минути

Филмот ја бележи годината на егзил од животот на Стефан Цвеиг, еден од најчитаните писатели на гермаски јазик на своето ...

Detail

БЕЗ ЉУБОВ

Драма

БЕЗ ЉУБОВ

02 часа 08 минути

Брачен пар поминува низ тежок развод обележан со незадоволство, фрустрации и обвинувања. Веќе влезени во новите животи, секој со својот ...

Detail

Убиство во Ориент Експрес

Драма, Криминалистички, Мистерија

Убиство во Ориент Експрес

01 часа 56 минути

Она што започнува како луксузно патување низ Европа се претвора во една од највозбудливите и стилизирани мистерии досега прикажани. Филмот, ...

TrailerDetail

ФАТАЛЕН ИСХОД

Акција

ФАТАЛЕН ИСХОД

01 часа 39 минути

Филмот „Фатален исход” е заснован на вистинска приказна во Германија, кога два патнички авиони се судираат поради грешка на контролорот ...

Detail

РЕКВИЕМ ЗА ГОСПОЃА Ј

Драма

РЕКВИЕМ ЗА ГОСПОЃА Ј

01 часа 33 минути

СОДРЖИНА „Реквием за госпоѓа Ј“ обработува актуелна, универзална тема што произлегува од севкупната материјална и емотивна криза која владее во светот, ...

Detail

ЛОГАН

Акција

ЛОГАН

02 часа 23 минути

Дејствието се случува во иднината, каде Логан и професорот Чарлс Ксавиер се помируваат со загубата на Икс-Мен, додека корпорација предводена ...

Detail

ГРАДОТ НА НЕЗАБЕЛЕЖЛИВАТА СВЕТЛИНА

Драма, Криминалистички, Трилер

ГРАДОТ НА НЕЗАБЕЛЕЖЛИВАТА СВЕТЛИНА

01 часа 56 минути

Томи Акта, посветен син и уморен приватен детектив – се освестува од уште еден мамурлак, кога неговиот нареден случај ќе ...

Detail

ПАТУВАЊЕ

Драма

ПАТУВАЊЕ

01 часа 39 минути

"Патување" е драма инспирирана од големата пресвртница во британската и ирската историја. Во фокусот е остварувањето на неверојатното пријателство помеѓу ...

TrailerDetail
Director

Nick Hamm

АМЕРИКАНСКА ПАСТОРАЛА

Драма

АМЕРИКАНСКА ПАСТОРАЛА

01 часа 54 минути

Свид Левов, некогашен легендарен средношколски спортист, сега е успешен бизнисмен, во брак со Дон, бивша мисица. Кога нејзината сакана ќерка ...

Detail

Поздрави Од Фукушима

Драма

Поздрави Од Фукушима

01 часа 48 минути

Во бегството од своите неостварени животни соништа, младата Германка Мари патува во Јапонија. Таму се приклучува на организацијата Clowнs4Help, каде ...

Detail

Кој се плаши од Волкот лош

Авантура, Комедија, Цртани/ Анимација

Кој се плаши од Волкот лош

01 часа 20 минути

Во градче во кое овците и волците живеат во мир, се појавуваат двајца гости, поларна лисица и мала овца. Никој ...

TrailerDetail

АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ

Авантура, Акција, Научна фантастика

АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ

Од двајцата филмски визионери, Џејмс Камерун (Аватар) и Роберт Родригез (Град на Гревот), пристигнува Алита: Борбениот Ангел, епска авантура на ...

Detail

Фокстрот

Драма

Фокстрот

01 часа 48 минути

Семејната трагедија „Фокстрот“, која освои Гран При од жирито на фестивалот во Венеција, ни ја носи приказната за родителите на ...

Detail

Привидение

Драма

Привидение

02 часа 24 минути

Жак работи како новинар за регионален весник во Франција. Неговата репутација како истражувач го привлекува вниманието на Ватикан, кој го ...

TrailerDetail

Мисија Катманду: Авантурите на Нели и Симон

Авантура, Цртани/ Анимација

Мисија Катманду: Авантурите на Нели и Симон

01 часа 20 минути

Со помош на амбициозниот филантроп, интуитивниот но неорганизиран детектив и неговиот опсесивен асистент-истражувач, тргнуваат на дива авантура, одлучни да го ...

TrailerDetail

На тело и Душа

Драма

На тело и Душа

01 часа 56 минути

Сосема случајно две интровертни личности откриваат дека делат исти соништа секоја вечер. Зачудени и исплашени. Нетрпеливи но сепак ја прифаќаат ...

TrailerDetail

Тони Ердман

Драма

Тони Ердман

02 часа 44 минути

“Тони Ердман” е трето долгометражно остварување на 39 годишниот Марен Аде, претставник на германскиот “нов бран”. Тој е прв германски ...

Detail
Director

Maren Ade

СРЕЌЕН КРАЈ

Драма

СРЕЌЕН КРАЈ

01 часа 47 минути

Австрискиот режисер Михаел Ханеке, познат кај публиката како режисер кој се занимава со општествените прашања и ја отсликува оттуѓеноста која ...

TrailerDetail

120 УДАРИ ВО МИНУТА

Драма

120 УДАРИ ВО МИНУТА

02 часа 20 минути

120 удари во минута. Просечна срцева фреквенција. Протагонистите од 120 удари во минута се страствени во борбата со рамнодушноста која ...

Detail

ЗОШТО ТОЈ?

Комедија

ЗОШТО ТОЈ?

01 часа 57 минути

За време на еден празник, Нед (Кренстон) заштитнички настроен татко и неговата фамилија доаѓаат во посета на нивната ќерка студентка ...

Detail

СТЕФАН ЦВЕИГ

Драма

СТЕФАН ЦВЕИГ

01 часа 46 минути

Филмот ја бележи годината на егзил од животот на Стефан Цвеиг, еден од најчитаните писатели на гермаски јазик на своето ...

Detail

БЕЗ ЉУБОВ

Драма

БЕЗ ЉУБОВ

02 часа 08 минути

Брачен пар поминува низ тежок развод обележан со незадоволство, фрустрации и обвинувања. Веќе влезени во новите животи, секој со својот ...

Detail

Убиство во Ориент Експрес

Драма, Криминалистички, Мистерија

Убиство во Ориент Експрес

01 часа 56 минути

Она што започнува како луксузно патување низ Европа се претвора во една од највозбудливите и стилизирани мистерии досега прикажани. Филмот, ...

TrailerDetail

ФАТАЛЕН ИСХОД

Акција

ФАТАЛЕН ИСХОД

01 часа 39 минути

Филмот „Фатален исход” е заснован на вистинска приказна во Германија, кога два патнички авиони се судираат поради грешка на контролорот ...

Detail

РЕКВИЕМ ЗА ГОСПОЃА Ј

Драма

РЕКВИЕМ ЗА ГОСПОЃА Ј

01 часа 33 минути

СОДРЖИНА „Реквием за госпоѓа Ј“ обработува актуелна, универзална тема што произлегува од севкупната материјална и емотивна криза која владее во светот, ...

Detail

ЛОГАН

Акција

ЛОГАН

02 часа 23 минути

Дејствието се случува во иднината, каде Логан и професорот Чарлс Ксавиер се помируваат со загубата на Икс-Мен, додека корпорација предводена ...

Detail

ГРАДОТ НА НЕЗАБЕЛЕЖЛИВАТА СВЕТЛИНА

Драма, Криминалистички, Трилер

ГРАДОТ НА НЕЗАБЕЛЕЖЛИВАТА СВЕТЛИНА

01 часа 56 минути

Томи Акта, посветен син и уморен приватен детектив – се освестува од уште еден мамурлак, кога неговиот нареден случај ќе ...

Detail

ПАТУВАЊЕ

Драма

ПАТУВАЊЕ

01 часа 39 минути

"Патување" е драма инспирирана од големата пресвртница во британската и ирската историја. Во фокусот е остварувањето на неверојатното пријателство помеѓу ...

TrailerDetail
Director

Nick Hamm

АМЕРИКАНСКА ПАСТОРАЛА

Драма

АМЕРИКАНСКА ПАСТОРАЛА

01 часа 54 минути

Свид Левов, некогашен легендарен средношколски спортист, сега е успешен бизнисмен, во брак со Дон, бивша мисица. Кога нејзината сакана ќерка ...

Detail

Поздрави Од Фукушима

Драма

Поздрави Од Фукушима

01 часа 48 минути

Во бегството од своите неостварени животни соништа, младата Германка Мари патува во Јапонија. Таму се приклучува на организацијата Clowнs4Help, каде ...

Detail

Кој се плаши од Волкот лош

Авантура, Комедија, Цртани/ Анимација

Кој се плаши од Волкот лош

01 часа 20 минути

Во градче во кое овците и волците живеат во мир, се појавуваат двајца гости, поларна лисица и мала овца. Никој ...

TrailerDetail

АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ

Авантура, Акција, Научна фантастика

АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ

Од двајцата филмски визионери, Џејмс Камерун (Аватар) и Роберт Родригез (Град на Гревот), пристигнува Алита: Борбениот Ангел, епска авантура на ...

Detail

Фокстрот

Драма

Фокстрот

01 часа 48 минути

Семејната трагедија „Фокстрот“, која освои Гран При од жирито на фестивалот во Венеција, ни ја носи приказната за родителите на ...

Detail

Привидение

Драма

Привидение

02 часа 24 минути

Жак работи како новинар за регионален весник во Франција. Неговата репутација како истражувач го привлекува вниманието на Ватикан, кој го ...

TrailerDetail

Мисија Катманду: Авантурите на Нели и Симон

Авантура, Цртани/ Анимација

Мисија Катманду: Авантурите на Нели и Симон

01 часа 20 минути

Со помош на амбициозниот филантроп, интуитивниот но неорганизиран детектив и неговиот опсесивен асистент-истражувач, тргнуваат на дива авантура, одлучни да го ...

TrailerDetail

На тело и Душа

Драма

На тело и Душа

01 часа 56 минути

Сосема случајно две интровертни личности откриваат дека делат исти соништа секоја вечер. Зачудени и исплашени. Нетрпеливи но сепак ја прифаќаат ...

TrailerDetail

Тони Ердман

Драма

Тони Ердман

02 часа 44 минути

“Тони Ердман” е трето долгометражно остварување на 39 годишниот Марен Аде, претставник на германскиот “нов бран”. Тој е прв германски ...

Detail
Director

Maren Ade

СРЕЌЕН КРАЈ

Драма

СРЕЌЕН КРАЈ

01 часа 47 минути

Австрискиот режисер Михаел Ханеке, познат кај публиката како режисер кој се занимава со општествените прашања и ја отсликува оттуѓеноста која ...

TrailerDetail

120 УДАРИ ВО МИНУТА

Драма

120 УДАРИ ВО МИНУТА

02 часа 20 минути

120 удари во минута. Просечна срцева фреквенција. Протагонистите од 120 удари во минута се страствени во борбата со рамнодушноста која ...

Detail

ЗОШТО ТОЈ?

Комедија

ЗОШТО ТОЈ?

01 часа 57 минути

За време на еден празник, Нед (Кренстон) заштитнички настроен татко и неговата фамилија доаѓаат во посета на нивната ќерка студентка ...

Detail

СТЕФАН ЦВЕИГ

Драма

СТЕФАН ЦВЕИГ

01 часа 46 минути

Филмот ја бележи годината на егзил од животот на Стефан Цвеиг, еден од најчитаните писатели на гермаски јазик на своето ...

Detail

БЕЗ ЉУБОВ

Драма

БЕЗ ЉУБОВ

02 часа 08 минути

Брачен пар поминува низ тежок развод обележан со незадоволство, фрустрации и обвинувања. Веќе влезени во новите животи, секој со својот ...

Detail

Убиство во Ориент Експрес

Драма, Криминалистички, Мистерија

Убиство во Ориент Експрес

01 часа 56 минути

Она што започнува како луксузно патување низ Европа се претвора во една од највозбудливите и стилизирани мистерии досега прикажани. Филмот, ...

TrailerDetail

ФАТАЛЕН ИСХОД

Акција

ФАТАЛЕН ИСХОД

01 часа 39 минути

Филмот „Фатален исход” е заснован на вистинска приказна во Германија, кога два патнички авиони се судираат поради грешка на контролорот ...

Detail

РЕКВИЕМ ЗА ГОСПОЃА Ј

Драма

РЕКВИЕМ ЗА ГОСПОЃА Ј

01 часа 33 минути

СОДРЖИНА „Реквием за госпоѓа Ј“ обработува актуелна, универзална тема што произлегува од севкупната материјална и емотивна криза која владее во светот, ...

Detail

ЛОГАН

Акција

ЛОГАН

02 часа 23 минути

Дејствието се случува во иднината, каде Логан и професорот Чарлс Ксавиер се помируваат со загубата на Икс-Мен, додека корпорација предводена ...

Detail

ГРАДОТ НА НЕЗАБЕЛЕЖЛИВАТА СВЕТЛИНА

Драма, Криминалистички, Трилер

ГРАДОТ НА НЕЗАБЕЛЕЖЛИВАТА СВЕТЛИНА

01 часа 56 минути

Томи Акта, посветен син и уморен приватен детектив – се освестува од уште еден мамурлак, кога неговиот нареден случај ќе ...

Detail

ПАТУВАЊЕ

Драма

ПАТУВАЊЕ

01 часа 39 минути

"Патување" е драма инспирирана од големата пресвртница во британската и ирската историја. Во фокусот е остварувањето на неверојатното пријателство помеѓу ...

TrailerDetail
Director

Nick Hamm

АМЕРИКАНСКА ПАСТОРАЛА

Драма

АМЕРИКАНСКА ПАСТОРАЛА

01 часа 54 минути

Свид Левов, некогашен легендарен средношколски спортист, сега е успешен бизнисмен, во брак со Дон, бивша мисица. Кога нејзината сакана ќерка ...

Detail

Поздрави Од Фукушима

Драма

Поздрави Од Фукушима

01 часа 48 минути

Во бегството од своите неостварени животни соништа, младата Германка Мари патува во Јапонија. Таму се приклучува на организацијата Clowнs4Help, каде ...

Detail

Трајлери и Слики

Дедпул 2

По преживеаниот фатален напад од говеда, унаказениот шеф на кафитеријата (Вејд Вилсон) се труди да го оствари својот сон и да стане најзгодниот шанкер во Мејбери, а истовремено мора да научи да живее со изгубеното сњетило за вкус. Во обид да си го поврати животот, како и флукс кондензаторот, Вејд мора да се бори со нинџи, јакузата, и чопор сексуално агресивни кучиња, патувајќи по светот откривајќи го значењето на семејството, пријателството и вкусот – наоѓајќи нов вкус за авантура и заслужено ја добива чашата за кафе со напис: Најдобриот Љубовник на Светот.

Најнови вести

Николас Кејџ во психолошкиот трилер „Огледало“

Најновото остварување на Тим Хантер, психолошкиот трилер „Огледало“, со Николас Кејџ и Робин Тани во главните улоги, пристигнува во кино вечерва 07 јуни, и носи приказна за брачен пар кој случајно пронаоѓа мрачна тајна која ја крие нивниот бизнис потфат. Приказната следи брачен пар кој купува стар мотел во пустина во потрага по нов почеток, […]
Read more