Жанр: романса

Вкусот на љубовта

02 часот 15 минути

Ненадминатата готвачка Ежини последниве дваесет години работи за познатиот гурман Доден. Како што минува времето, гастрономската ...

2024-05-16

Децата на другите луѓе

01 часот 43 минути

Рејчел има 40 години и нема деца. Го сака својот живот: пријатели, бивши, часови по гитара... ...

2023-09-28

Приказна за мојата жена

16 02 часот 49 минути

Морскиот капетан, Јакоб Стор се обложува со своите пријатели дека ќе се ожени со првата жена ...

англиски, француски, германси, италијански
2022-09-01