Ајде ајде

Синопсис

Кога сестра му го замолува да го чува син ѝ, еден радио водител тргнува на патување низ државата со неговиот енергичен внук за да му покаже каков е животот надвор од Лос Анџелес.

Видео и фотографија

3 Фотографии