Авантурите на Финик

Синопсис

Многу луѓе не знаат дека ви секоја куќа живеат фини – крзнени суштества кои живеат меѓу луѓето и се грижат за чистење на куќите. Финик е млад припадник на фините кој не го интересира чистотата. Но сѐ се менува кога ќе ја запознае Кристина …

Видео и фотографија

4 Фотографии