Човек по твоја мерка

Синопсис

Со цел да собере пари за истражување за нејзините студии, една жена научник прифаќа понуда да учествува во неверојатен експеримент – за време од 3 недели, треба да живее со човеколик робот кој е дизајниран да ја направи среќна.

Видео и фотографија

3 Фотографии