Меморија

Синопсис

Џесика е англичанка која живее во Колумбија, се занимава со градинарство и продава цвеќиња. Заминува за Богота да ја посети својата сестра Карен и нејзиниот сопруг Хуан. Карен е во болница со мистериозна респираторна болест. Една ноќ Џесика се буди од силен тресок или јак звук. Не сака да се помири додека не го најде изворот на звукот

Видео и фотографија

3 Фотографии