Ноќта на 12-ти октомври

Синопсис

Има судски процеси кои остануваат без епилог. Тие се заборавени од сите освен од неколку инспектори. Џоана го прогонува убиството на Клара. Во текот на истрагата, неговиот сомнеж расте и многу работи престануваат да бидат јасни. Единствен непобитен факт е дека на 12-ти е извршено убиство.

Видео и фотографија

1 Фотографии