Париз љубовна приказна

Синопсис

Емили ја среќава Камил, која пак е затрескана во Нора, на која пак ѝ се судруваат патиштата со Амбер. 3 девојки и едно момче – тие се пријатели, понекогаш љубовници а најчесто и двете.

Видео и фотографија

1 Фотографии