Сѐ помина добро

Синопсис

Кога Андре (85) доживеа мозочен удар, Емануела брза кон креветот на својот татко. Болен и полупарализиран во болничкиот кревет, бара од Емануела да му помогне да стави крај на својот живот. Но, како можете да исполните такво барање кога тоа е ваш сопствен татко?

Видео и фотографија

3 Фотографии