Сеќавања од Италија

Синопсис

Боемски уметник патува од Англија за Италија, како би ја продал куќата која во наследство му ја оставила покојната сопруга. Со него и синот, а патувањето е идеално време да се поправат семејните односи

Видео и фотографија

3 Фотографии