Сент омер

Синопсис

Младиот писател Рама присуствува на судењето на една млада жена обвинета за убиство на нејзината петнаесетмесечна ќерка оставена на дојдовната плима на плажа на северот на Франција. Но, за време на судењето, сведочењето на обвинетите и сведоците ќе ги разниша верувањата на Рама и ќе го доведе во прашање неговиот сопствен суд.

Видео и фотографија

1 Фотографии