Триумф

Синопсис

Актер кој едвај врзува крај со крај, прифаќа да води театарска работилница во затвор. Изненаден од големиот талент на затворениците, ќе се обиде да ги спреми за вистинска театарска претстава.

Видео и фотографија

3 Фотографии