Збогум морони

Синопсис

Тешко болна жена се одлучува да тргне во потрага по детето кое била приморана да го напушти во својата петнаесетта година. Лудата потрага низ администрацијата ја носи лице во лице со еден постар човек на работ на растројство, како и со господинот Блан чиј ентузијазам е импресивен.

Видео и фотографија

4 Фотографии