Бескрајна приказна

Синопсис

Алекс, Бренда и Кевин, пост-милениумци од село околу Рим – кои живеат во таа фаза од животот  во која престојот во светот е нешто со коие тешко можеш да се справиш – се борат против секојдневниот живот за да му дадат смисла на нивното постоење. Тие се стремат да бидат забележани и запаметени со текот на времето.

Видео и фотографија

1 Фотографии